![]() |
|
Propozycja galerii zdjęć naszych klawiszy i sprzętu - Wersja do druku +- Muzykuj.com Forum (https://forum.muzykuj.com) +-- Dział: Forum Główne (https://forum.muzykuj.com/forumdisplay.php?fid=251) +--- Dział: Skargi, Propozycje, Błędy (https://forum.muzykuj.com/forumdisplay.php?fid=253) +--- Wątek: Propozycja galerii zdjęć naszych klawiszy i sprzętu (/showthread.php?tid=446) |
Propozycja galerii zdjęć naszych klawiszy i sprzętu - puncho - 04.12.2013 Witajcie, mam propozycję stworzenia osobnego działu z galerią zdjęć posiadanych przez Forumowiczów setupów instrumentów klawiszowych oraz wszelkiego innego rodzaju sprzętu do tworzenia/słuchania/aranżowania muzyki. Rzecz jasna nadsyłanie zdjęć byłoby dobrowolną decyzją każdego z nas ![]() Moim zdaniem zawartość takiego działu byłaby dla wielu inspiracją do zamierzonych lub spontanicznych zmian w swojej "maszynerii", bazą ciekawych pomysłów i możliwości wykorzystania już posiadanego parku instrumentowo-sprzętowego oraz szansą dowiedzenia się więcej o interesujących nas urządzeniach. Co o pomyśle sądzi szacowna Administracja portalu? RE: Propozycja galerii zdjęć naszych klawiszy i sprzętu - hammond - 04.12.2013 Jasne. Zróbmy to nie na forum, a na stronie głównej. Stworzymy osobny dział. Fajnie gdyby każdy napisał krótko dlaczego ten sprzęt, plusy minusy. RE: Propozycja galerii zdjęć naszych klawiszy i sprzętu - muzykuj.com - 04.12.2013 Kontakt znajdziecie na stronie głównej. Pobierzcie plik "pochwal się sprzętem" i w nim opiszcie o Waszych zabawkach. Wszystko jest w pliku. RE: Propozycja galerii zdjęć naszych klawiszy i sprzętu - hammond - 06.12.2013 I jak? Kto pierwszy coś rzuci?
RE: Propozycja galerii zdjęć naszych klawiszy i sprzętu - hammond - 17.12.2013 Umarło? RE: Propozycja galerii zdjęć naszych klawiszy i sprzętu - garit - 18.12.2013 Chyba zdechło. Ja się niczym nie pochwalę bo właśnie jestem w trakcie przebudowy wszystkiego, od statywu po instrumentarium. Poza tym nie lubię się chwalić .Ale przypomniało mi sie, że był (jest?) taki cykl zdjęć w Gali (nie wiem dlaczego akurat tam, że niby wchodzą już z aparatem wszędzie?) i były publikowane na ostatniej stronie pracownie mniej lub bardziej sławnych osób (pamiętam pracownię Adama Sztabę). Nie wiem czy legalnym byłoby udostępnienie tych zdjęć tutaj. Było to dość ciekawe. RE: Propozycja galerii zdjęć naszych klawiszy i sprzętu - hammond - 19.12.2013 Raczej nie Może nie umarło. Zachęcamy wszystkich, bo słabe i mocne strony instrumentu można lepiej zauważyć spędzając większy okres czasu ze sprzętem. Nie wstydźcie się. Jak będzie minimum 10 to już opublikujemy.
RE: Propozycja galerii zdjęć naszych klawiszy i sprzętu - kermadec - 20.12.2013 A ja spróbuję coś wieczorem nabazgrać .
RE: Propozycja galerii zdjęć naszych klawiszy i sprzętu - hammond - 21.12.2013 Brawo
RE: Propozycja galerii zdjęć naszych klawiszy i sprzętu - kermadec - 13.01.2014 Miałem coś napisać, ale ... Małe dziecko, święta itp. Obiecuję poprawę .
RE: Propozycja galerii zdjęć naszych klawiszy i sprzętu - hammond - 13.01.2014 czekamy
|