|
Syntezatorownia
|
|
11.02.2023, 18:40,
|
||||
|
Syntezatorownia
Ciekawy kanał na YT się rozwija.
Drugi odcinek poświęcony w całości Kurzweilowi 2500X https://www.youtube.com/watch?v=ia2_Qjcf5Ic |
|||
|
18.02.2023, 02:13,
|
||||
|
RE: Syntezatorownia
Przekaz bardzo mi przypomina kanał Reduktora szumów, analiza techniczna i omówienie zastosowanych układów elektronicznych. Ostatni odcinek poświęcony Technicsowi WSA1, w latach 90tych miałem czasopismo muzyczne z dodaną płytą CD. Był w nim test tego Technicsa a na płycie prezentacja brzmień. Słuchałem tych brzmień z płyty wielokrotnie
a sam instrument był nieosiągalnym marzeniem. To były czasy, jeździłem po sklepach pograć na instrumentach na których posiadanie nie było najmniejszych szans. i tak wzdychałem do Yamahy SY99, Korga 01/w, Ensoniq TS10. Myślę że na tym nowym kanale zobaczymy z czasem wszystkie te instrumenty.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

a sam instrument był nieosiągalnym marzeniem. To były czasy, jeździłem po sklepach pograć na instrumentach na których posiadanie nie było najmniejszych szans. i tak wzdychałem do Yamahy SY99, Korga 01/w, Ensoniq TS10. Myślę że na tym nowym kanale zobaczymy z czasem wszystkie te instrumenty.