|
Pianino cyfrowe dla srednio i zaawansowanego gracza
|
|
30.01.2018, 12:03,
|
||||
|
RE: Pianino cyfrowe dla srednio i zaawansowanego gracza
No wlasnie w ramach spaceru wybralam sie do sklepu
pogralam na tym rolandzie 140 i jak dla mnie odpada zupelnie wszystkie tansze od niego modele dostepne w tym sklepie również. Brzmienie spoko ale klawiatura a matko bosko gralam po raz kolejny na kawai ca97 i po raz pierwszy na cn35. No co tu duzo mówić nie ma porównania ca97 wymiata. Natomiast ze wszystkich sprzetow dostepnych cenowo na ktorych dzis gralam najbardziej przypadl mi do gustu ów cn35. Niestety żadnych stagow nie mieli. Zdecydowanie wezme cos przejsciowego na te 2 lata bo tak jak mowisz piano pewnie stanie sie instrumentem dodatkowym a i tak docelowo chce porzadnego akustyka. Nord mnie korci i to mocno ale nigdy nie gralam i nawet nie wiem gdzie taki sprzet na wystawie mozna znalezc. Bajery nie sa mi potrzebne bo i tak gram tylko na dzwieku fortepianowym. Coraz bardziej przekonuje sie do czegos portable nie musi koniecznie byc 13kg ale cos do 40 to chyba przeniose do samochodu Ide oglądać te co mi poleciles bo w wiekszosci to dla mnie czarna magia
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki… | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Pianino do 4000 max 5000 | Asia | 3 | 1,059 |
21.11.2025, 16:53 Ostatni post: Asia |
|
| Pierwsze pianino cyfrowe dla osoby dorosłej ~5tyś zł - | Justyna | 24 | 8,820 |
19.10.2025, 12:09 Ostatni post: Valtari |
|
| Pianino na początek dla dziecka lat 7 | Zooja22 | 6 | 3,458 |
18.10.2025, 17:12 Ostatni post: Valtari |
|
| Jakie pianino cyfrowe wybrać? | Remind | 1 | 1,361 |
30.04.2025, 01:53 Ostatni post: bestspec |
|
| Pianino cyfrowe z cichą kawiaturą dla amatora | lipek | 3 | 1,868 |
27.03.2025, 22:32 Ostatni post: Valtari |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

pogralam na tym rolandzie 140 i jak dla mnie odpada zupelnie wszystkie tansze od niego modele dostepne w tym sklepie również. Brzmienie spoko ale klawiatura a matko bosko
gralam po raz kolejny na kawai ca97 i po raz pierwszy na cn35. No co tu duzo mówić nie ma porównania ca97 wymiata. Natomiast ze wszystkich sprzetow dostepnych cenowo na ktorych dzis gralam najbardziej przypadl mi do gustu ów cn35. Niestety żadnych stagow nie mieli.