|
Klawiatura w Kross 2 88
|
|
07.03.2018, 23:44,
|
||||
|
RE: Klawiatura w Kross 2 88
Mnie się bardzo spodobała dyskusja
![]() Kontynuując więc - Ja w sumie nie mogę bardzo narzekać na mojego Win7, bo przy 8GB ram i na SSD chodzi mi płynnie ale nie używam też jakichś ciężkich programów. Jedynie Lightroom mógłby szybciej wciągać pliki, no ale zaraz w ogóle odlecimy nie tylko od tematu Krossa ale i od klawiszy muzycznych i będę zmuszony sam sobie wlepić ostrzeżenie ![]() Ja też na szczęście nie mam ambitnych planów muzyczno produkcyjnych więc bardzo się nie martwię ale chciałbym kiedyś kupić sobie Bechstein Digital, który jednak jest bardziej wymagający od Ivory. Możliwe jednak, że skończę tylko na Ivory ![]() Jeśli chodzi o wydolność dla EastWest Pianos, to jest to wtyczka na podobnym poziomie wymagań sprzętowych co Ivory więc jeśli masz podobną konfigurację sprzętową do mojej, to oczywiste, że nie ma problemów. Mogłoby być jednak inaczej w przypadku cięższych sampli, jak wcześniej przeze mnie wspomniane, chyba że po raz kolejny się mylę ale w sumie to by była dobra wiadomość
Kawai VPC1, Pianoteq 6 PRO, Synthogy Ivory II, GarageBand, Roland Quad Capture, Neumann KH120, Grado SR225i
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki… | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Korg Kross - nagrywanie przez DAC | hoiraq | 0 | 4,106 |
25.04.2018, 10:44 Ostatni post: hoiraq |
|
| Kronos 88 czy 61 + klawiatura sterująca (88)??? | kermadec | 11 | 27,515 |
10.12.2016, 21:09 Ostatni post: kamilm21 |
|
| Kronos jako klawiatura sterująca oraz karta audio dla iPada. | soundsofplanet | 0 | 4,632 |
13.04.2014, 09:26 Ostatni post: soundsofplanet |
|
| Kronos a dodatkowa klawiatura | kermadec | 6 | 15,385 |
16.03.2014, 20:47 Ostatni post: kermadec |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości