|
Monitory do fortepianu - wątpliwości
|
|
17.02.2019, 03:56,
|
||||
|
RE: Monitory do fortepianu - wątpliwości
(17.02.2019, 00:09)Valtari napisał(a): Czyli zakup spełnił oczekiwania ? Spełnił??? Nawet przerósł je ![]() (17.02.2019, 00:09)Valtari napisał(a): Gratuluję zakupu i myślę że dzięki tym Neumannom jeszcze nie raz odkryjesz coś nowego w utworach, które wydawały Ci się już dobrze poznane Dokładnie tak się dzieje i dzięki temu, na nowo lecz inaczej słucham swojej muzyki a mam tego tyle do przesłuchania, że nie wiem kiedy Ja to wszystko odsłucham. Pamiętam jak początkowo wzbraniałem się przed wzięciem ich w ogóle pod uwagę a to jednak one okazały się tym czarnym koniem. Niesamowita przygoda z pięknym finałem ![]() (17.02.2019, 00:17)zagoor napisał(a): choć też uważam, że w ciemno, to się można w mały palec u nogi uderzyć), Hehe dobre! Oj i to można się nieźle rąbnąć, jak rąbnąłem się kiedyś kupując zestaw 2.1 Rolanda CM110 ![]() (17.02.2019, 00:17)zagoor napisał(a): Marzenia są po to by je spełniać i sycić się tą chwilą. O taaak ![]() (17.02.2019, 00:17)zagoor napisał(a): Zazwyczaj najsłabszym ogniwem w torze audio jest głośnik i wydaje mi się, że wiem o czy mówisz zachwycając się płynącym z niego brzmieniem. Dokładnie! Dlatego też kupując dobrze brzmiący instrument (czy to hardware czy wtyczka - nie ważne), nie powinno się oszczędzać na jego nagłośnieniu - spory błąd! (17.02.2019, 00:17)zagoor napisał(a): Życzę wielu godzin pod wrażeniem, choć wiem, że wystarczą takie sekundy, żeby całymi dniami mieć radochę. To prawda. Często w całym, nawet długim utworze, tylko te kilka sekund przyprawia nas o dreszcze. P.S. Nawet nie macie pojęcia jak przez Neumanny zaniedbałem swoje podstawowe obowiązki domowe, włącznie z odżywianiem się ![]() https://imgur.com/a/RKzZK70
Kawai VPC1, Pianoteq 6 PRO, Synthogy Ivory II, GarageBand, Roland Quad Capture, Neumann KH120, Grado SR225i
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki… | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Jakie monitory studyjne polecacie do studia | Mr.Pinczer | 0 | 2,715 |
03.08.2019, 08:31 Ostatni post: Mr.Pinczer |
|
| Budżetowe monitory bliskiego pola | Rychubil | 2 | 7,130 |
26.06.2018, 00:05 Ostatni post: Rychubil |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

dobre! Oj i to można się nieźle rąbnąć, jak rąbnąłem się kiedyś kupując zestaw 2.1 Rolanda CM110