|
Tonący okręt bez kapitana (ba, nawet bez sternika)
|
|
29.01.2020, 22:39,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.01.2020, 22:51 przez Rychubil.)
|
||||
|
RE: Tonący okręt bez kapitana (ba, nawet bez sternika)
(29.01.2020, 22:23)pawelsz napisał(a): Administrator wydaje mi się nie jest od "sprzątania" forum. Po to wyróżnia się role takie jak moderator, na dużych forach są nawet przypisani do działów jako ich opiekunowie, czy właśnie na najniższym szczeblu organizacyjnym superuserzy. Dwa szczeble załatwiłyby sprawę według mnie, forum nie jest bardzo ruchliwe i nie ma nawału nowych postów czy tematów nie będących spamem automatów lub innych nieproszonych gości. Słuszna uwaga! Administrator z SuperUserami i zupełnie wystarczy. Imperator bestspec i padawani ![]() (29.01.2020, 22:33)bestspec napisał(a): No właśnie nie bardzo rozumiem czemu wysunęliście moją kandydaturę na admina Nie, uwierz mi na słowo jeśli możesz. Uważam, że masz do tego zadania znakomite kompetencje i tyle. Kiedyś, będąc jeszcze administratorem proponowałem Valtariemu tę funkcję, bo uważam że jest człowiekiem odpowiedzialnym i równie szczerze oddanym forum ale nie chciał się tego podjąć, ze zrozumiałych dla mnie powodów. Gdyby jednak mógł i chciał, wysunąłbym również i jego kandydaturę.
Kawai VPC1, Pianoteq 6 PRO, Synthogy Ivory II, GarageBand, Roland Quad Capture, Neumann KH120, Grado SR225i
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości