Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tonący okręt bez kapitana (ba, nawet bez sternika)
21.03.2020, 21:39,
RE: Tonący okręt bez kapitana (ba, nawet bez sternika)
Dodatkowo przeczytałem że w pytaniach najlepiej aby były w odpowiedziach typowo polskie znaki (wiedziałem że trudniej złamać pytanie botom jak odpowiedzią jest polskie słowo ale tu nie chodzi tylko o słowo ale też typowe tylko dla nas litery) bo jak te znaki są to botom trudniej złamać odpowiedź więc zmieniłem wcześniejsze pytanie aby odpowiedziami były słowa np "kątówka" (tego akurat nie użyłem ale dla przykładu "ą" i "ó"). Dodałem więcej pytań i teraz jest ich dziesięć (nie chcecie pomóc i nikt mi żadnej propozycji nie nadesłał;( ).

Logi z pytań są takie na każde z 4 dotychczasowych było około 2700 zapytań ale tylko średnio 7-8 poprawnych odpowiedzi więc widać że pytania są całkiem dobrą zaporą, a teraz myślę będą jeszcze trudniejszą do pokonania.

Zobaczymy

Hardware: Kurzweil PC3K8,  Waldorf Iridium desktop, Yamaha Modx 6,  Access Virus Ti2 desktop, Arturia AudioFuse 16Rig, iPad Pro,
DAW / VST hosts: Cubase 14 Pro, Bendlab Cakewalk, Ableton Lite, Akai VIP 3 i inne...
VSTi: NI Komplete 15 Collector's Edition, Arturia V Collection 11 Pro + Pigments 6, Korg Collection 5,IK Multimedia: Total Studio 5 MAX, AAS Ultra Analog VA-3, Roland Zenology, UVI Falcon, Steinberg Absolutee 6 i inne.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Tonący okręt bez kapitana (ba, nawet bez sternika) - przez bestspec - 21.03.2020, 21:39

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Forum portalu Muzykuj.com | Wróć do góry | | Wersja bez grafiki | RSS