Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tonący okręt bez kapitana (ba, nawet bez sternika)
21.03.2020, 23:23,
RE: Tonący okręt bez kapitana (ba, nawet bez sternika)
(21.03.2020, 23:11)Valtari napisał(a): Myślę że to dobry pomysł, chociaż nie rozumiem jakie korzyści płyną z takiej reklamy której nikt nie zobaczy. Boty się logowały i żadnych komentarzy, to kto niby miał zobaczyć link do reklamy.

Zwiększanie ilości postów chyba nic nie da, bo nawet jeżeli zwiększy się ją do powiedzmy trzech, to link reklamowy można umieścić już w pierwszym poście w jego treści zamiast w stopce. Więc stopka po jednym poście chyba jest wystarczająca, zakładając że boty jednak nie zrobią żadnego wpisu.

Są boty które zczytują wszystko co się da (pisałem o tym) więc one już to odczytają.
Sam się zastanawiam po co są tworzone takie martwe konta z reklamą w stopce jak to konto nigdy nic nie napisało (raz na jakiś czas się logują na kilka sekund i nic więcej i tak od kilku lat-takie mieliśmy konta). Jedynie to zobaczy moderator i administrator lub inny użytkownik który szpera w profilach innych użytkowników.
Wyłączyłem też gościom przeglądanie profili innych użytkowników. Mogą czytać posty a po co im zbieranie informacji o zarejestrowanych użytkownikach. Uważam że to powinno być od początku wyłączone

No a jak tam skórka z postu 120? Będzie akceptowalna?

Hardware: Kurzweil PC3K8,  Waldorf Iridium desktop, Yamaha Modx 6,  Access Virus Ti2 desktop, Arturia AudioFuse 16Rig, iPad Pro,
DAW / VST hosts: Cubase 14 Pro, Bendlab Cakewalk, Ableton Lite, Akai VIP 3 i inne...
VSTi: NI Komplete 15 Collector's Edition, Arturia V Collection 11 Pro + Pigments 6, Korg Collection 5,IK Multimedia: Total Studio 5 MAX, AAS Ultra Analog VA-3, Roland Zenology, UVI Falcon, Steinberg Absolutee 6 i inne.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Tonący okręt bez kapitana (ba, nawet bez sternika) - przez bestspec - 21.03.2020, 23:23

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Forum portalu Muzykuj.com | Wróć do góry | | Wersja bez grafiki | RSS