|
Zenology - Rolandowskie Zen-Core w postaci pluginu
|
|
19.08.2020, 20:02,
|
||||
|
RE: Zenology - Rolandowskie Zen-Core w postaci pluginu
(19.08.2020, 17:29)GoOrange napisał(a): Zacząłem się przyglądać bliżej Roland Cloud, Zenology i w ogóle tej platformie. W moim przypadku, jako posiadaczowi nowego Fantoma chyba średnio kalkuluje płacić za to, co już mam. Pierwsze słyszę aby Roland dawał za darmo jeden instrument co roku podczas opłacania subskrybcji ale było by fajnie gdyby to była prawda (jednak było by głośniej o tym gdyby to była prawda chyba)Może jednak dają coś za free albo słabo sie przykładają do kontroli aby użytkownicy nie mieli więcej niż to za co płacą, bo ja sam opłacam subskrybcję w wersji Pro, a mam dostępne prócz tego co normalnie przysługuje dodatkowo 2 instrumenty Promas i SH-2 które są dostępne tylko w wersji Ultimate Wcześniej czy później komplet Models trafi do Fantoma, bo oficjalnie informuje o tym Roland więc to moim zdaniem sprawa Juno 106 i Jupiter 8 zamknięta. Jeśli tylko dla Terra Guitar i Piano oraz Anthology Orchestra miał byś zostawać przy Roland Cloud to nie ma sensu moim zdaniem bo o wiele lepsze biblioteki tego typu są dostępne dla np NI Kontakt i nie tylko.
Hardware: Kurzweil PC3K8, Waldorf Iridium desktop, Yamaha Modx 6, Access Virus Ti2 desktop, Arturia AudioFuse 16Rig, iPad Pro,
DAW / VST hosts: Cubase 14 Pro, Bendlab Cakewalk, Ableton Lite, Akai VIP 3 i inne... VSTi: NI Komplete 15 Collector's Edition, Arturia V Collection 11 Pro + Pigments 6, Korg Collection 5,IK Multimedia: Total Studio 5 MAX, AAS Ultra Analog VA-3, Roland Zenology, UVI Falcon, Steinberg Absolutee 6 i inne. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki… | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Roland Zenology Pro | GoOrange | 4 | 7,144 |
29.09.2020, 08:41 Ostatni post: bestspec |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Pytam, bo wolę wiedzieć zanim trafię na promocję 50%, wtedy na zastanawianie się będzie za późno... Chyba że Roland Cloud jest dobrą alternatywą, to opłacę roczny abonament we wrześniu i po kłopocie