|
Waldorf Iridium czyli Quantum w module
|
|
08.09.2020, 19:21,
|
||||
|
RE: Waldorf Iridium czyli Quantum w module
(08.09.2020, 18:34)Valtari napisał(a): Spokojnie, masz czas na nazbieranie kasy, bo Iridium będzie dostępny za 1-2 tygodnie Gdyby nie fakt że od dłuższego czasu się przymierzam do wymiany głównej klawiatury/workstation to pewnie już bym składał zamówienie . Z wymianą Kurzweila PC3K8 zwlekam aż Korg w końcu pokaże nowego flagowca bo tylko on nie wprowadził nowego modelu od tak dawna. Na ta chwilę najbardziej mnie przekonuje nowy Fantom 8 ale nie chce żałować jak za chwilę Korg zakasuje wszystkich jak wtedy kiedy wprowadzili Kronosa ![]() Daje im czas do połowy przyszłego roku Najwyżej straca jednego klienta Jak bym kupił Fantoma to na Iridium będę długo zbierał właśnie ![]() Tylko jak pomyślę że PC3K8 jeszcze mógłby trochę posłużyć (bo głównie służy mi za kalwiaturę sterującą) to Iridium za dwa tygodnie mógłby być już na półce - kuszące ![]() Na razie pozostaje bitwa z myśli
Hardware: Kurzweil PC3K8, Waldorf Iridium desktop, Yamaha Modx 6, Access Virus Ti2 desktop, Arturia AudioFuse 16Rig, iPad Pro,
DAW / VST hosts: Cubase 14 Pro, Bendlab Cakewalk, Ableton Lite, Akai VIP 3 i inne... VSTi: NI Komplete 15 Collector's Edition, Arturia V Collection 11 Pro + Pigments 6, Korg Collection 5,IK Multimedia: Total Studio 5 MAX, AAS Ultra Analog VA-3, Roland Zenology, UVI Falcon, Steinberg Absolutee 6 i inne. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

. Z wymianą Kurzweila PC3K8 zwlekam aż Korg w końcu pokaże nowego flagowca bo tylko on nie wprowadził nowego modelu od tak dawna. Na ta chwilę najbardziej mnie przekonuje nowy Fantom 8 ale nie chce żałować jak za chwilę Korg zakasuje wszystkich jak wtedy kiedy wprowadzili Kronosa