|
Tablet do czytania nut
|
|
12.03.2021, 22:51,
|
||||
|
RE: Tablet do czytania nut
(24.08.2020, 21:39)Feather napisał(a): Witajcie!Nie słyszałem o tablecie z wyjściem bezpośrednim HDMI. Do przerwacania możesz użyć BlueTurn lub AirTurn. Jeśli jesteś pianistą i czytasz fortepianówki, to potrzebujesz czegoś w okolicach kartki A4, więc de facto jesteśmy przy albo Surface albo Ipad Pro, jednak tutaj jesteśmy trochę w wyższej półce cenowej, nawet jeśli chodzi o używki. Jeśli to ma być na prawdę tylko i wyłącznie sprzęt do nut i nie będziesz potrzebował kolorowego wyświetlacza, to rozejrzałbym się za czymś wykonanym w tej samej technologii co czytniki. Jak ja kupowałem 3,5 roku temu "swój czytnik", to podobne rozmiarowo urządzenie kosztowało tyle co ipad Pro (czyli czyli 4k), i były to świeże urządzenia jakichś dziwnych firm bez dystrybucji w Polsce, więc ja skończyłem z ipadem [szczęśliwie], aczkolwiek gdybym miał 13 calowy e-czytnik w domu na pianinie zawsze w gotowości, to nie obraziłbym się... ![]() Owocnych poszukiwań! |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Wiadomości w tym wątku |
|
Tablet do czytania nut - przez Feather - 24.08.2020, 21:39
RE: Tablet do czytania nut - przez SzymonW51 - 12.03.2021, 22:51
RE: Tablet do czytania nut - przez Feather - 16.03.2021, 15:11
|
| Podobne wątki… | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Pęknięty pulpit do nut w pianinie akustycznym | shallya | 2 | 2,280 |
31.07.2023, 14:40 Ostatni post: Valtari |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

. Czy ktoś z Was może coś polecić? Powiedzmy cena około 1000 zł. Dobrze by było, żeby miał złacze HDMI i możliwość podłączenie jakiegoś pilota, urządzenia do sprawnego "przewracania" stron.