Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Waldorf Iridium czyli Quantum w module
07.07.2021, 08:32, (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.07.2021, 09:17 przez GoOrange.)
RE: Waldorf Iridium czyli Quantum w module
(06.07.2021, 22:46)bestspec napisał(a): Niestety spadek jakości to ostatnio bolączka większości marek w tym też tych top.
Nikt nie chciał by trafić akurat na wadliwy egzemplarz (i bujać się z reklamacjami) ale z drugiej strony trudno by było kupić cokolwiek.
Ja nie pękam i najważniejsze że na razie mnie szczęście nie opuszcza Wink

Ja nawet nie tyle mam problem że Iridium może być słabiej wykonany niż analogiczne urządzenia sprzed dekady. Bardziej martwi mnie to, że Waldorf źle podszedł do projektu, a później pakowania (ekran podklejony po trzech a nie czterech krawędziach) i teraz po magazynach zapewne krążą egzemplarze źle potraktowane przez kurierów. Nie chcę trafić na taki egzemplarz. U mnie na zakup w sklepie chyba nie ma co liczyć.
Kolejna sprawa, wydaje się że zwrócone urządzenia Waldorf "poprawia" i wysyła po raz kolejny!

Samo zawieszanie się syntezatora raz na 2 tyg. jestem w stanie przeżyć, nie gram na żywo. Inna sprawa że ponoć z tym też różnie bywa i są egzemplarze, które częściej się poddają (ale to może kwestia użycia).

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Waldorf Iridium czyli Quantum w module - przez GoOrange - 07.07.2021, 08:32

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Kontakt | Forum portalu Muzykuj.com | Wróć do góry | | Wersja bez grafiki | RSS