|
Rabat 50% w Native Instruments
|
|
24.08.2021, 09:14,
|
||||
|
RE: Rabat 50% w Native Instruments
(24.08.2021, 05:24)GoOrange napisał(a):To co tam prezentują praktycznie od zawsze było możliwe. Niestety to nie będzie i tak to co masz w Maschine bo po pierwsze w większości gotowcy prócz sampli użyte są syntezatory z konkretnymi barwami więc i te ścieżki reż będziesz musiał ręcznie odtworzyć więc samo importowanie sampli to tylko część tego co skłąda się na dany pak. (będzie to bardziej korzystanie z sampli zawartych w rozszerzeniu a mniej korzystanie z sekwencji gotowych ale jako materiał wyjściowy do czegoś nowego na pewno się przyda - ani projektów ani sekwencji sie nie da wgrać poza programem Maschine)(23.08.2021, 20:58)bestspec napisał(a): Patrzyłem na Supersound. Była 1 szt jak kupowałeś i nadal jestPonoć te rozszerzenia są teraz tak przygotowane że można ich użyć również w Ableton Live i Logic Pro bez Maschine. Najbliżej oryginału będziesz na zasadzie która jest pokazana w pierwszej połowie filmu czyli z użyciem programu Maschine jako wtyczka VST którą można od jakiegoś czasu sterować innymi kontrolerami niż org. Maschine tyle tylko że na moją wiedzę program Maschine nie jest sprzedawany osobno bez kontrolera więc najpierw trzeba kupić komplet aby potem nie używać kontrolera Maschine ![]() Z gotowych projektów sekwencji też bez programu Maschine nie skorzystasz (mnie sie przynajmniej nie udało ich otworzyć ani w ableton ani nigdzie indziej) Sam mam kilka rozszerzeń w komplecie i próbowałem jakoś z nich skorzystać nie mając programu Maschine i takie wnioski niestety wysnułem jak wyżej że praktycznie zyskujesz tylko sample.
Hardware: Kurzweil PC3K8, Waldorf Iridium desktop, Yamaha Modx 6, Access Virus Ti2 desktop, Arturia AudioFuse 16Rig, iPad Pro,
DAW / VST hosts: Cubase 14 Pro, Bendlab Cakewalk, Ableton Lite, Akai VIP 3 i inne... VSTi: NI Komplete 15 Collector's Edition, Arturia V Collection 11 Pro + Pigments 6, Korg Collection 5,IK Multimedia: Total Studio 5 MAX, AAS Ultra Analog VA-3, Roland Zenology, UVI Falcon, Steinberg Absolutee 6 i inne. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki… | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Rabat 90% na Native Instruments FM8! | bestspec | 4 | 3,415 |
09.01.2024, 01:18 Ostatni post: bestspec |
|
| Rabat 97% na AIR Essential Synths Pack od AIR Music Tech czyli 3 instrumenty za 9 EUR | bestspec | 0 | 1,113 |
06.01.2024, 12:39 Ostatni post: bestspec |
|
| Produktu U-He w tym Diva za 50% ceny jeszcze przez tydzień | bestspec | 0 | 1,064 |
23.11.2023, 19:43 Ostatni post: bestspec |
|
| NoizeClick od Sick Noise Instruments darmo do 05.11.2023 | Kohenn | 0 | 1,026 |
09.10.2023, 21:48 Ostatni post: Kohenn |
|
| Xenobyte by Sick Noise Instruments do 06.10.2023r. | Kohenn | 0 | 923 |
10.09.2023, 21:30 Ostatni post: Kohenn |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

. No nic może to taka ich taktyka