|
Sonic Cell + M-Audio Axiom I
|
|
12.11.2024, 13:09,
|
||||
|
Sonic Cell + M-Audio Axiom I
Witam,
zwracam się do Was z pytaniem, odnośnie zestawu jak w tytule. Nabyłem niedawno Sonic Cella oraz Axioma 1gen jako kontroler MIDI. Wszystko fajnie gra, Sonic Cell posiada na prawdę super barwy, szczególnie pady, synthy, na których mi zależało. Także edycja jest dość rozbudowana i intuicyjna. Mój problem pojawia się w momencie kiedy chcę używać tego zestawu live... Otóż Axiom domyślnie przypisane ma barwy z banku GM (GM2) i w zasadzie w obrębie tego banku mogę przypisywać je do programowalnych przycisków zmiany programów - co jest dla mnie ważne na scenie, żeby szybko przechodzić między barwami. Nie podobają mi się za bardzo barwy z banku GM, a chciałbym przypisać kilka, które kręciłem i spędziłem sporo czasu a zapisane są w banku USER oraz innych. Nie wiem czy to w ogóle możliwe? Może ktoś miał podobne doświadczenia i sobie z tym poradził? Krótko mówiąc chciałbym do przycisków zmiany programów przypisać ukręcone przeze mnie, ale znajdujące się w innych bankach-USER, PROG-A, itd... Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Temat dość pilny ponieważ niedługo muszę tego użyć na scenie Rafał. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Wiadomości w tym wątku |
|
Sonic Cell + M-Audio Axiom I - przez rav88 - 12.11.2024, 13:09
RE: Sonic Cell + M-Audio Axiom I - przez bestspec - 12.11.2024, 22:30
RE: Sonic Cell + M-Audio Axiom I - przez rav88 - 13.11.2024, 07:03
RE: Sonic Cell + M-Audio Axiom I - przez bestspec - 13.11.2024, 18:41
RE: Sonic Cell + M-Audio Axiom I - przez rav88 - 14.11.2024, 00:00
|