Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wyzwalacz dzwięku
16.06.2015, 20:56,
RE: Wyzwalacz dzwięku
Dzięki za szybką odpowiedź. Jak najbardziej chodzi o rozrywkę, zgadzam się że metod uczenia jest mnóstwo i panują różne przekonania co się powinno, a czego nie. Ja nie jestem jakimś elitarnym "kultystą" SLS'u, poprostu sporo śpiewam, jestem aktywny w tym rejonie i zaczynam dawać lekcje początkującym którzy nie mają zielonego pojęcia o emisji ani o budowie ludzkiego aparatu (opieram się w swojej metodologii na warsztatach Pera Bristowa). Troszkę wyszedłem poza temat, myślałem też o jakichś takich apkach ale mam z nimi jeden podstawowy problem, są dla mnie trudne do obsługi manualnie, kiedy robie ćwiczenie z uczniem musze na niego dokładnie patrzyć i podawać mu dzwięki, w tych dotykowych aplikacjach z wiadomych przyczyn nie czuje klawiszy i odwraca to moją uwagę od ucznia. Czy jakieś konkretne modele keyboardów są godne polecenia? Nie interesują mnie żadne bajery, wbudowane pioseneczki itd. Poprostu prosta klawiatura z glosnikami. Mam w planach kupienie pożadnego sprzetu ale to musi narazie zaczekać. Też będę zniesmaczony z tanioszką ale od czegoś trzeba zacząć, byle zamiast guzików nie było głowek słonia albo żyrafy Tongue

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Wyzwalacz dzwięku - przez phyriel - 16.06.2015, 15:20
RE: Wyzwalacz dzwięku - przez Rychubil - 16.06.2015, 17:22
RE: Wyzwalacz dzwięku - przez phyriel - 16.06.2015, 20:56
RE: Wyzwalacz dzwięku - przez Rychubil - 16.06.2015, 22:10