|
Zlot miłośników syntezatorów
|
|
21.09.2015, 16:52,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.09.2015, 17:02 przez Rychubil.)
|
||||
|
RE: Zlot miłośników syntezatorów
Znakomity pomysł Azz!
Mieszkam na stałe w Aberdeen (Szkocja), 2400km od mojej Ojcowizny, czyli Gliwic ale kilka razy w roku (przynajmniej 2) przylatuję do Polski na urlop i odwiedziny więc jeśli za jakiś czas, znów spotkanie by było na Śląsku, to na pewno bym chciał się spotkać, pogadać, no i się poznać ![]() Co prawda nie jestem typowym syntezatorowcem lecz bardziej fortepianistą ale to chyba nikomu nie będzie przeszkadzać. Nie będę ze sobą taszczył swoich wafli ale mogę wziąć laptopa z fortepianowym VST: Synthogy Ivory II a może i nawet Vienna Imperial. Do walizki bez problemu zmieszczę kartę dźwiękową, Zooma H4n i kable więc z niczym bym nie przyjechał.P.S. brzmi niczym spotkanie "Drużyny pierścienia"
Kawai VPC1, Pianoteq 6 PRO, Synthogy Ivory II, GarageBand, Roland Quad Capture, Neumann KH120, Grado SR225i
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

lecz bardziej fortepianistą
ale to chyba nikomu nie będzie przeszkadzać. Nie będę ze sobą taszczył swoich wafli ale mogę wziąć laptopa z fortepianowym VST: Synthogy Ivory II a może i nawet Vienna Imperial. Do walizki bez problemu zmieszczę kartę dźwiękową, Zooma H4n i kable więc z niczym bym nie przyjechał.