|
Zlot miłośników syntezatorów
|
|
11.01.2016, 11:52,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.01.2016, 11:58 przez Azzorek.)
|
||||
|
RE: Zlot miłośników syntezatorów
Hejka,
Działam, działam . Dla mnie to w sumie tylko temat pieniędzy. Zorganizować taki zlocik w Domu Kultury (z którym współpracuje od kilku lat) to żaden problem. Ostatnio rozmawiałem o tym z dyrektorką i może dałoby radę zjechać z ceną do 400PLN, ale wtedy mielibyśmy imprezę od 9.00 do 22.00 (jakaś sobota). Po imprezie byłoby trzeba wracać do domu lub zorganizować sobie nocleg we własnym zakresie.Najważniejsze jest to, żeby każdy kto by się wybierał zabrał przynajmniej jeden syntezator. W moim zamyśle ma to być impreza nastawiona na sprzęt tak jak pisałem wcześniej i wymianę doświadczeń. Nie ma co się spotykać tylko po to, aby wypić kilka piwek i pogadać (przy okazji absolutnie nie ma przeciwwskazań ku temu). Żeby było owocnie musimy mieć sprzęt. Przerobiłem to na zlotach retro komputerów. Ci co przyjeżdżali bez kompów bardzo później żałowali, bo łazili od jednego do drugiego nie mając własnego . Od dłuższego czasu (dwa lata) ludzie zawsze przyjeżdżają z własnym sprzętem i ta formuła sprawdziła się w 100%.Moglibyśmy więc zrobić taki mini zlocik, i wtedy przy 10 osobach mielibyśmy 40PLN na głowę. Musielibyśmy jednak zrobić przedpłatę, żeby nie było rozczarowania, że ktoś naobiecywał, a później nie przyjechał i tym samym nie zapłacił. Najważniejsze zrobić pierwszy krok Panowie i Panie .Pozdrawiam, Azz
Kurzweil PC3K8+Kore64||Yamaha AN1X, CS1X||Waldorf Rocket, Streichfett, Pulse 2||Roland Juno-X, SH-4D, JV-1010+SR_98||KORG R3, Wavestate, 05/RW, X5DR, Monotron+Delay+Duo||Alesis SR18 i AirFX||KAWAI Q80||Novation Bass Station II ||Strymon BigSky||VSTi(KORG Legacy, Spectrasonics Omnisphere,Alpha-Ray)||Apple MacMini+Logic 9 Pro||PC+Cubase 12 Pro.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

. Dla mnie to w sumie tylko temat pieniędzy. Zorganizować taki zlocik w Domu Kultury (z którym współpracuje od kilku lat) to żaden problem. Ostatnio rozmawiałem o tym z dyrektorką i może dałoby radę zjechać z ceną do 400PLN, ale wtedy mielibyśmy imprezę od 9.00 do 22.00 (jakaś sobota). Po imprezie byłoby trzeba wracać do domu lub zorganizować sobie nocleg we własnym zakresie.