|
Behringer iStudio iS202
|
|
06.03.2013, 18:58,
|
||||
|
RE: Behringer iStudio iS202
Halo, halo.... Jak to 150 zielonych to za dużo? Widzę, że sam używasz Yamaha i-MX1. Przecież to ustrojstwo to sam interfejs MIDI a kosztuje ok 65€!
Przy obecnym kursie 150$ to jakieś 115€ więc nie do końca rozumiem sposób twojego obliczania "dużości" . Osobiście nigdy bym samego interfejsu MIDI nie kupił bo na scenie nie ma miejsca na kabelki mini jack :/. No a już na bank nic za 65€ .PS. Ja od dwóch miesięcy noszę iPada w ... ręczniku :/. Miałem bardzo ładny futerał firmy Dbramante1928 ale na ładności się kończyło. Pierwszy egzemplarz poszedł zaraz po dostarczeniu przez kuriera na gwarancję (otwarcie "okładki" nie wzbudzało iPada). Drugi wytrzymał pół roku i odkleiły się magnesy wzbudzające. Futerał poszedł na gwarancję i dostałem zwrot kasy, ale ... Jakoś to co mi się podoba kosztuje dużo za dużo .
Korg Kronos 2-88 / Nord Stage 88 / Yamaha CS6x + PLG-150VL / Roland D-550 + PG1000
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

. Osobiście nigdy bym samego interfejsu MIDI nie kupił bo na scenie nie ma miejsca na kabelki mini jack :/. No a już na bank nic za 65€
.