Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pęknięty pulpit do nut w pianinie akustycznym
28.07.2023, 17:41,
Pęknięty pulpit do nut w pianinie akustycznym
Hej,

Kontaktowałam się z Yamahą i najbliższym serwisem, ale nie dostałam informacji, powiedzieli, że skontaktują się z technikiem pianin w tej sprawie. Może ktoś orientuje się czy jest w ogóle możliwość wymiany/zamówienia pulpitu do nut? Pokrywa pianina tak niefortunnie opadła na książkę z nutami, która stała na pulpicie, że od siły nacisku pulpit pękł praktycznie na dwie części. Skleiłam, więc funkcję swoją spełnia..ale zastanawiam się gdzie jeszcze mogłabym szukać części na wymianę. Może u stolarza?

Yamaha B2 SC2, Roland Juno-DS 88, VST: Synthogy Ivory II Grand Pianos, EastWest Quantum Leap Pianos, Imperfect Samples’ Fazioli Concert Grand, Galaxy Vintage D
Odpowiedz
31.07.2023, 12:24, (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.07.2023, 12:25 przez shallya.)
RE: Pęknięty pulpit do nut w pianinie akustycznym
Zwracam honor, wsparcie klienta bez zarzutów Wink Pan z Yamahy dzisiaj oddzwonił, pulpit będzie zamówiony. Groszowe sprawy. Uf Wink

Yamaha B2 SC2, Roland Juno-DS 88, VST: Synthogy Ivory II Grand Pianos, EastWest Quantum Leap Pianos, Imperfect Samples’ Fazioli Concert Grand, Galaxy Vintage D
Odpowiedz
31.07.2023, 14:40,
RE: Pęknięty pulpit do nut w pianinie akustycznym
Super że udało się załatwić Smile

Odpowiedz