Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Instrukcja PL do Kurzweil PC3X
30.12.2023, 23:15,
Instrukcja PL do Kurzweil PC3X
Cześć, witam wszystkich kolegów.
Jestem tu pierwszy raz i jeśli mogę od razu prosić to poszukuję instrukcji obsługi do Kurzweil PC3X -polskiej. Z góry dziękuję.

Odpowiedz
01.01.2024, 01:20,
RE: Instrukcja PL do Kurzweil PC3X
Cześć. Mam instrukcję polską do PC3K i nie sądzę że komuś by się chciało to kopiować bo to książka formatu A4 grubości około 1,5 cm a do tego w porównaniu z oryginalna wersją angielska to wielu rzeczy w niej brakuje (oryginalna jest dwa razy grubsza Wink )
Polska wersja jest dziełem firmy Music Info więc napisz do nich lub zadzwoń i zapytaj za ile sprzedadzą lub czy nie udostępnia, bo chyba oni są jedynym źródłem który tworzył te polskie wersje dla Kurzweili.
https://www.musicinfo.pl/
Instrukcja PC3K tez by ci się nadała bo tam 99% jest tych samych rzeczy co w PC3X tyle że w wersji K doszło głównie wgrywanie sampli.

Hardware: Kurzweil PC3K8,  Waldorf Iridium desktop, Yamaha Modx 6,  Access Virus Ti2 desktop, Arturia AudioFuse 16Rig, iPad Pro,
DAW / VST hosts: Cubase 14 Pro, Bendlab Cakewalk, Ableton Lite, Akai VIP 3 i inne...
VSTi: NI Komplete 15 Collector's Edition, Arturia V Collection 11 Pro + Pigments 6, Korg Collection 5,IK Multimedia: Total Studio 5 MAX, AAS Ultra Analog VA-3, Roland Zenology, UVI Falcon, Steinberg Absolutee 6 i inne.
Odpowiedz